Investing in the UK

From Netherlands

Onze dienstverlening kan volledig worden afgestemd op uw specifieke behoeften.

Print

Onze dienstverlening kan volledig worden afgestemd op uw specifieke behoeften - of u nu te maken heeft met een grootschalige uitbreiding naar het VK en de rest van Europa of op zoek bent naar advies bij de oprichting van een nieuwe rechtspersoon. Onze meertalige partners en medewerkers begrijpen de culturele en zakelijke verschillen en mogelijkheden tussen landen, en werken voor klanten welke afkomstig zijn uit de meest uiteenlopende industriële sectoren. We beschikken dan ook over een schat aan ervaring om u te helpen alles uit iedere zakelijke mogelijkheid te halen.

Onze klanten variëren van starters met de financiële middelen voor overzeese uitbreiding tot gevestigde, grote bedrijven binnen uiteenlopende sectoren. We kunnen u over tal van zaken adviseren, zoals de juiste fiscale structuren, het kiezen van de rechtsvorm, fiscale vraagstukken die van invloed zijn op expats in het VK, verrekenprijzen, overnamen en eindejaarsverplichtingen zoals audits, jaarverslagen en uw belastingaangifte.

Om tegemoet te komen aan uw behoeften hebben we een aanvullend pakket ondersteunende diensten ontwikkeld. Deze diensten zijn toegespitst op bedrijven die hun eerste stappen op de Britse markt willen zetten: van het opzetten van de boekhoudkundige en banksystemen tot aan het blijvende beheer van de boekhouding en administratie in de backoffice.